34-годишният съквартирант в Къщата на Биг Брадър“ Марио е бръснар и пее в църковен

...
34-годишният съквартирант в Къщата на Биг Брадър“ Марио е бръснар и пее в църковен
Коментари Харесай

Свещеникът Марио от Биг Брадър вилнее в гей клуб и се целува с травестит

34-годишният съквартирант в Къщата на „ Биг Брадър “ Марио е бръснар и пее в църковен хор, приключил е Семинарията и се надява един ден да стане духовник.

Поведението му в Къщата обаче е много спорно. Още първата вечер той се напи, залита, пада и типично по разгулен се опита хъшлашки да флиртува с дамите до момента в който приказва за бог и за вярата.

Във визитката си Марио се оплака, че все попада на лесбийки и заяви „ Писна ми от тези лесбийки, джендъри и пендъри! “. Какво тъкмо би трябвало да значи това не е ясно тъй като разобличаване демонстрира, че Марио е бил чест клиент в прочут измежду ЛГБТ общността в столицата бар. 

Появи се видеодоказателство от една от лудешките гей вечеринки, на които Марио участва и явно доста се забавлява. Камера е запечатала възпитаникът на Софийската семинария Марио да танцува буйно и даже да се целува с небезизвестната столична драг кралица Никол Бърборини в столичен гей бар.

„ Да, това е той – Марио, който в този момент е в Къщата на Биг Брадър! “, потвърди Бърборини пред кореспондент на LifeOnline.bg, и добави, че случката е от 2022 година. На въпроса имала ли е освен това от танци и обятия с бъдещият духовник, момчето в рокля реши да резервира поверителност и отговори сбито:„ Каквото и да е имало, не помня, тъй като беше безпаметна нощ и ми се губят моменти… “.

В Кастинга за сезона на завръщането на Биг Брадър участват искрено бисексуалната Анжела Ташева, лесбийката Кристи, модел на гей долни дрехи Виктор и транссексуалната под прикритие Ивонне.

Дали Марио кръстосва по левия и десния тротоар можем единствено да гадаем, само че е известно, че е имал тежко детство с майка шизофреничка и татко, който взема решение да го остави в дом за деца лишени от наставнически грижи.

В тези институции не са необичайност случаите на полово принуждение от по-големите към по-беззащитните. Да не забравяме и че измежду църковните и божиите чиновници също се спотайват скрити мъжеложници, а мисълта за разкритата за мрежа за полови закононарушения в католическата черква оттатък океана напряко кара косите ни да се изправят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР